Beker De Maasvallei

 

2000

 

In 2000 werd voor de eerste maal een bekerwedstrijd gewonnen door Beek. De eer was toen weggelegd voor Piet Deben, Jaak Kenis en Roger Stinkens. Zij wonnen na een lange strijd in Ellikom won Beek uiteindelijk tegen Sint Servatius Raam, voor de eerste maal de bekerwedstrijd "De Maasvallei" voor onze schutterij.

2009

 

In 2009 was het voor de tweede maal prijs. Onze schutterij won "die beker met de grote oren" nog een keertje. Dit maal was het de beurt aan Kevin Kenis, Marcel Langens en Jaak Kenis die de strijd aangingen in Bocholt.

2015

 

Na 6 jaar wachten slaagde onze schutterij er nog eens in om een bekerwedstrijd te winnen. Wederom was het dezelfde wedstrijd, beker Meester Creemers lijkt moeilijk te zijn voor onze schutterij. In de zomer van 2015 gingen de schutters van Beek de strijd aan in Dorne op een wel heel regenachtige zomerdag. De finalestrijd verliep net zoals de eerste keer wederom tegen Sint Servatius Raam. Deze keer waren het Kevin Kenis, Wim van Eijgen en Jaak Kenis die het been stijf hielden tot het bittere einde.

Laatst aangepast: 27 augustus 2023 © schutterijbeek.be Kevin Kenis